Så fuskar du dig till strandkroppen i år

I en artikel i Marie Claire ges olika tips för att göra sig redo inför beachen för de som inte riktigt lyckats genomföra planer på att äta hälsosamt och träna regelbundet. Daphne Coulmance jobbar på ett spa i New York och rekommenderar daglig massage med den franska metoden le palpé roulé för att få blodet att cirkulera bättre. Detta ska hjälpa till att göra din kropp fastare.

"Ju mer kraft du använder, desto bättre resultat,” menar Coulamance och tipsar också om att använda en lotion när man masserar.

För att undvika celluliter rekommenderas man också att massera in Clarins Body Lift Cellulite Control dagligen.

Rensa ut salter

Drick gärna tranbärsdricka eller lägg till en matsked äppelcidervinäger i kosten. Det rensar kroppen på salter. För mycket salter i kroppen gör att man kan se flera kilo tyngre ut än vad man egentligen väger, därför ska man vara noga vad man väljer för livsmedel och hur mycket salt det innehåller.

Har du ingen tid till att gå att vaxa oönskad hårväxt tipsar artikeln om bland annat Hit upp Veet Spray On Cream Hair Remover som är en vaxning man kan göra hemma och mycket effektiv.

Brun utan sol kan göra underverk

Till sist tipsar Marie Claire om brun-utan-solkräm och bra hållning. Brun-utan-solkrämen tar bort blåmärken, minskar celluliter och kan till viss del göra att du ser smalare ut.

”Att ha en rak hållning gör att du både ser längre och smalare ut” säger Mary Helen Bowers som är grundare för Baletts träningsmetod.

Som komplement till brun-utan-solkräm finns det också en mängd kosttillskott som bidrar till en brunare hy. ”Solbrun” från Topformula.se innehåller till exempel  betakaroten och lykopen som båda ska verka för att ge en gyllenbrun färg.